Dagens önskeoutfit


Lite mormor över kjolen kanske, men så fint!

Nu har jag inte bloggat på ett tag...

Har ingen riktigt förklaring förutom att jag inte känt för det. Och så har jag varit lite sjuk oxå. Gick hem efter matten i torsdags och kollade på "In her shoes". Kände mig lite bättre efter det... Sen gick jag till skolan igen på fredagen och hade (som vanligt) en 3h lång håltimme för att jag och A är i en annan (bättre) engelskagrupp än resten av klassen, sången gick sådär. Ska lära mig en understämma som jag verkligen inte fattar.
Nu sitter jag vid datorn och har nekat till en jättemysig kväll med kompisarna. Känner mig inte helt kry nämligen.



En bra film faktiskt, kanske inte riktigt min smak, men den var faktiskt riktigt bra.

Meningslöst inlägg...

Men jag har läst ut twilight nu, den var asbra!

Fashion Facoff

LEIGHTON VS. MILLA  photo | Leighton Meester, Milla Jovovich

Leighton eller Milla? Jag tar Leighton. :)

Jag har upptäckt att...

... Carla Brunis nya skiva No Promises är jättebra! Speciellt Promises as piecrust och those dancing days are gone!


Julen är inte långt borta!

Tomteluvor och pepparkakor är inte långt borta! En ynka månad kvar tills julafton 2008 sätter ner sin fot i världen!

 

Skum bild, den me snögubben alltså! Julgranskulorna är väldigt juliga, inte skumma!


Längesen Keira var med i bloggen...

Jag kom på att det var skitlänge sen Keira var med i min blogg. Detta måste åtgärdas! Här är en jättefin outfit som hon hade på sig när hon skulle vara med i nån talkshow, tror jag.
Det är en Philip Li klänning, jag tyckte att den var jättefin. Jag tycker om det avspända uttrycket!

KEIRA KNIGHTLEY photo | Keira Knightley

Twilight

Jag vill se den filmen! Jag håller på att läsa i boken nu (på engelska dock) och den är bra. Fast jag vill typ se jättemånga filmer, Bond, Madagaskar 2... Hehe...

    

Jag tycker att det är asroligt att det är David Schwimmer som talar in rösten som Melman i Madagaskar! Eftersom jag är ett Vännerfreak tycker jag att det är Ross som pratar hela tiden!

Dagens önskeoutfit



Källan är såklart forever21!
Jag tycker att stövlarna är extremt fina! Fast klackarna är ett problem för mig.
Ser man att det står Nerds have bigger hard drives på tröjan?

Dagen i korta drag

Jag har åkt pulka! Asroligt, de snöade ju inatt så de va skitmkt snö när jag vakna! Jag har en liten backe på tomten, väldigt användbart!
Sen åt jag brunch. Mums, efterättsbordet var svingott!
Nu sitter jag vid datorn och chattar med en kompis. Jag är astrött, ska lägga mig tidigt idag...



Det såg inte riktigt ut såhär när jag vaknade...

New Arrivals på forever21

På new arrivals på forever21 hittade jag den här klänningen! Den finns i sex snygga färger ock kostar bara 10 dollar! Skitfin!



Jag gillar nog den rosa bäst, eller alla är snygga!

Jag behöver en handkräm

Jag är skittorr om händerna, alltså i desperat behov utav en handkräm... Jag behöver oxå smörja in mina armbågar, och smalben. Och triceps. Alltså, jag är torr överallt.


Surfa lite på divided...

... och hittade den här snygga filuren! Apfin, lite retrocool... OK, kanske inte ngt som jag direkt skulle köpa. Men den är ändå fin.


Skitrolig dag efter engelskan.

Efter engelskan stod jag och A vid skåpen och ngn hade låst mitt. Ja ba: "F*ck!" och min engelskalärare kom precis då han ba: "Sorry?". Jag och A höll på att garva ihjäl oss. Det var askul. För på engelskan höll vi på med Christoffer Colombus (Något man förväntar sig av en So-lektion, jag vet) och så sa han, läraren alltså, satt och pratade me oss och vi klagade över att läxan var så tråkig, så vi slapp läxan. Han sa att han ska fixa lite roligare läxor i framtiden...

Rutigt eller Rutigt?

Det är frågan, Miley, Taylor och Hilary valde rutigt. Det fanns inget annat alternativ... Själv har jag en blå stickad med bollar i ändarna, ganska lik den jag la upp på bloggen från hm.
Jag snackar såklart halsdukar!

BUFFALO PLAID SCARVES photo | Hilary Duff, Miley Cyrus, Taylor Swift

Det svåra beslutet...

Vad ska detta inlägg handla om? Tja, några fler skor från forever? Kanske. Äsch, här e ett par.


Eller det blev snarare två par... Snygga gummistövlar! Själv har jag ett par vita fodrade Tretorn, sköna men jäkligt varma ibland! Skor, en av mina stora passioner.
Ska snart kila iväg och äta pasta med tomatsås... Mums!

Det som hände idag på 100 ord (eller mindre)

Ja, skolan var väl som vanligt. Inget speciellt hände förutom att jag var så trött på svenskalektionen att jag sov i ett hörn innan lektionen började... Sen skulle vi diskutera om "Vinterviken", en bok som vi läst, och då sov typ jag. Svenskaläraren sa typ till oss att vi var "Ytliga i vår diskussion". Man ba: A, tack så mkt!
Sen gick jag och A till pingvineen och Ts skola, där träffade vi en viss person som vi sedan hade vild smsning med, OK, inte vild men ändå. Det blev fred... Och han tog inte alls illa upp för att jag skrev puss puss efter varenda sms. Och för tre veckor sen blev han assur... Skumt.
Sen gick vi hem till A och gjorde inget typ...

Mmm, kakor! Gu va gott!

Gummi Gummistövlar


Gravt snygga om du frågar mig... VILL HAAAAAAA! Så snyggt med allt förgstänk! Verkligen min stil, och man kan ju ha dem till typ allt.

Gooo forever21

Tack gud, tack! Tack för att dessa skor kom till världen! Fy fabian vilka snygga! Jag föredrar nog de rosa, men limegrönt är inte dumt heller! Forver21s skor äger seriöst. Jag hittade ett par asfina gummistövlar där, ska nog göra ett inlägg om dem.

Dagens önskeoutfit

Förut var det lila, nu regerar blått! Jag älskar de där skorna de är assnygga! Kjolen är också väldigt fin!

<3



En sån där kofta vill jag ha! Den kan man ju ha till i princip allt! Jag vill ha fler koftor! Jag har typ två, en turkos och en svart.

Havet är djupt

Vet ni världens bästa gulligaste låt? Havet är djupt! Man blir så himla glad av att lyssna på den! Det blir ett asbrett leende på läpparna! Tyvärr har jag en version som stannar mitt i låten men men... Man tager vad man haver.
Jag har lyssnat på den 20 ggr sen igår! Herregud, den är såååå beroende framkallande!

 

Idétorka

Jag har idétorka på inlägg. Vad ska jag skriva om? Mina skavsår eller den hårda baletträningen? Ingetdera blir det nog. Men en fin bild på en telefon blir bra. Jag har ingen aning om vrf jag tog en telefon.


Jag lyssnar på "The Carpal Tunnel of Love" med Fall out boy. Ska skriva Huberta nu.... Sen ska jag tvätta håret.

Fashion Faceoff

KIMBERLY VS. TAYLOR  photo | Kimberly Stewart, Taylor Momsen


Kimberly Stewart eller Taylor Momsen? Ett svårt val men jag tycker nog Taylor. Fast hon ser ut att vara skinn och ben! Jag gillar båda skorna, såna skor är snygga. Och Kimberlys väska är asfin!

Min fina dag!

Nu en liten historia från min dag:
Skavsåren plågar mig och mina hälar, A och jag måste gå i snigelfart till varje lektion för att jag inte ska dö skavsårsdöden. Och ja, jag har compeed, bättre än ingenting men jag får fortfarande smärtor i hälarna. Jag får väl offra hälarna för att kunna ha på mig mina fina gothinspirerade stövlar... Kanske tar en bild på dem och visar... Men jag har fortfarande inte fotat min fina gröna mössa! Men jag orkar inte!


Det här var min extremt goda cheesecake som jag åt i san francisco... Asgod var den! Och såsen till... Mums!

Skitfint!

KRISTEN BELL photo | Kristen Bell


Skitfint! Älskar det! Och kjolen är ascool!

Forever21 har så himla söta t-shirts



Okej, den här kanske inte är söt, men den är fin och cool! Jag gillar den iallafall!

Ashley Tisdale har färgat håret!

Är jag helt ouppdaterad, eller visste nån att Ashley T har färgat håret? Hittade den här bilden på förstasidan på people, och jisses! Jag är inget Hsm fan så jag håller inte kolla på ngt om de stjärnorna... Men måste erkänna att det var mycket snyggt! Gillade också att det var lite kortare.

WATER BABES photo | Ashley Tisdale, Vanessa Hudgens, Zac Efron

Shopping!

Idag har jag shoppat med mina bästisar! Men jag köpte ingenting för allt som fanns i affärerna var fult. Höstmodet brukade vara snyggt men det var inte det idag! Jag var inne på Gina Tricot, och gissa vilka tröjor jag hittade!?
Mr Coolskull, Mr Mystery och Ms Mysterywoman såklart! Jag var nära på att prova dem men gjorde inte det.



Det såg inte direkt ut såhär när vi hade shoppat, den enda som köpt något var A.

Dagens önskeoutfit


Dagens önskeoutfit! Jag hoppas man ser att det står Love på tröjan.
Lila och svart är temat, en bra matchning enligt mig!

Chokladbollar

Mums, nu ska jag baka chokladbollar, eller kanske skriva lite Huberta innan. Asså chokladbollar är asgott! Älskar det! Jag har ICAs recpet från internet och de e asbra!



Mina blir nog inte såhär fina, det är nog en perfektionist som har gjort dem...

Forever21 har snygga skor...

Forever21 har väldigt snygga skor, de finns väldigt många snygga skor där så här kommer några!




FOB <3 4-EVER

Måste bara nämna Fall out boy igen! De e så puckat bra! (Vilket är snäppet över irriterat bra!) De är bättre än Kaiser Chiefs! Och Kaiser Chiefs är mitt favoritband, eller var mitt favoritband. De ligger tvåa nu me The Hives...
Lyssna på "Don't you know who I think I am", den är fruktansvärt bra!
Mina böcker i skolan är typ nedklottrade med hjärtan och FOB!



FOB och ett hjärta! I mitt hjärta finns bara FOB <3<3<3<3<3

Idol

Idag är det idol, jag följer inte det. Men min lillasyster har (som alla andra tjejer på planeten)(känns det som) blivit kär i Johan Palm. Personligen ser jag inget speciellt i honom, visst han sjunger bra, men sååå snygg är han inte.
Har just fått reda på att jag ska byta engelska grupp (visserligen till den bästa men ändå) och att jag då kommer sluta halv fyra på fredagar! Stöööööön! Men jag får iallafall 3 h lunch! Vad ska man göra då? Gå hem antar jag...


Snygg mix! Idol och school is cool! Min nya visningsbild på msn? (Obs! Äpplet asså!)

Snygg kappa!

Den här asnygga kappan hittade jag på forever21, som btw har gjort om sin sida asmycket! Jag tycker den blev fin! Sidan alltså! Kappan är extremt fin. Svarta stövlar till och outfiten blir hur snygg som helst.



Ps. Jag tittade på Ugly Betty i tisdags... Det var ett asbra avsnitt!

TVdilemma

Jag står inför ett stort dilemma, Ugly Betty eller House. Jag KAN titta på båda, de går efter varandra, men vem orkar sitta 2h framför dumburken???

Vi gör + och - lista:

                             
Ugly Betty                                                  House
+                                                                 +
Jag vill veta om hon väljer                              House är alltid så himla
Henry eller Gio                                              spännande
Lindsay Lohan ska typ                                    Det är kul att se hur det får
vara med i det här avsni-                                reda på vilken sjukdom det
ttet                                                               är
-                                                                     -
Det är paus                                                    Det är paus
På bilden från pingvineens                             Det är inget speciellt med det
blogg såg Betty skum ut                                  här avsnittet

AAA! Jag har fortfarande inte bestämt mig!

Jag har fått en ny mössa!

Jag har fått en ny mössa av min bästis! Den är grööön, ni kanske får se den. OBS! Jag har inte fotat den än. Men kanske ska det.
Hon har stickat den... Hon stickade typ 6 mössor och en halsduk på lovet! Fatta 6 mössor och 1 halsduk! Det är inte pingvinen... Jag har 3 bästisar. Om jag säger A eller T är det inte pingvinen. Det var A som hade stickat så mycket...




Här är också en grön mössa, men inte min :)

Dagens önskeoutfit

Svart är snyggt, en svart och grå outfit blev det. Ringen gör outfiten lite mer glamorös. Scarfen är väldigt fin tycker jag. Som vanligt är allt från forever21.



Forever21 vet hur man gör smycken

Forever21 vet verkligen hur man gör smycken! Alla deras smycken är så himla snygga! Här är några snygga som jag hittade, men det finns så himla många sidor. Jag orkade inte kolla igenom alla.


Lite rockig stil över dessa, gillar dem!
                                                         Klassisk fin stil på detta halsband           Fin ring!

Galen kemilektion

Har varit i skolan som vanligt idag, kul att träffa kompisarna.
Dagen var typ normal, alla lektionerna var normala förutom en rolig och en tråkig lektion.
Den roliga var Fokus, jag gick till kemin med min bästis (inte pingvineen)(Vi går tyvärr inte i samma skola) och där var det typ bara 5 andra personer från vår och vår parallellklass.
Läraren sa åt oss att det var ganska fritt på lektionen så vi gjorde massor av roliga vattenexperiment! En asrolig kille prata med askul röst och vi typ garva ihjäl oss.
Den tråkiga var fysiken, vår lärare har fått tarmvred, så vi fick en ny vikarie som var jättetyst och hade uppknäppt skjorta som man såg brösthåret på... Det var extremt tråkigt för jag vet inget om elektricitet(typ)(som vi håller på med)
Sen följde min bästis med mig hem, och vi hade ganska kul. Vi busringde till en kille i vår klass.
Och vet ni va! Min bästis har stickat 6 mössor och 1 halsduk på lovet! Übersjukt! Stickaholic!



Mmm... Vattenmelon! Jag älskar det!

Beyonce Knowles

Ganska snyggt, men väskan var kanske inte hundra till...  Hon skulle haft en svart eller guldig väska... Jag tycker faktiskt om klänningen på något vis. Den är fin. Och håret är faktiskt väldigt coolt. Jag gillar det! Skorna är faktiskt också riktigt coola, guldiga skor är aldrig fel!

BEYONCÉ photo | Beyonce Knowles

RSS 2.0